Pasi ”FB” Ruotanen huomauttaa…

Kymmenen päivää, kahdeksantoista tuntia siihen kun kevään ensimmäisen rallin ilmoittautuminen päättyy 29.4. klo 18.

Varsin mukavasti on kilpailijoita jo Black Rocket Ralliin ilmoittautunutkin vallankin ”ns” lisäluokkiin. Nyt kaikki muutkin kipinkapin ilmoittautumaan välttyäksenne karsinnoilta, sillä tosiaan ensisijaisia kilpailuun hyväksyttyjä ovat sarjalaiset Nuorten-, Naisten-, Historic- sekä Rally Trophy-luokissa. Ilmoittautumisista allekirjoittanutta lämmitti vanhana Ladailijana myös ensimmäisen Ladan ilmoittautuminen kilpailuun tänään.

Reitiltä on sen verran kerrottavaa, että tiestön kuntoontulo edistyy todella mallikkaasti ja nuo meidän tarjolla olevat 4 ek:ta tulevat olemaan kilpailupäivänä todennäköisesti mitä mainioimmassa kunnossa.

Huomio, huomio: jos haluat yhteistyökumppaneitasi, sponsoreitasi, sukulaisia, ystäviäsi tai muita vastaavia rallin tiimoilla jotenkin palkita, niin otapa yhteyttä BR Rallin markkinointiin, keksimme siellä varmasti mukavia konsteja siihen.
Ja jos haluat mainostaa ralli lehdessämme, niin siihen vielä tämän viikon ehtii osallistumaan, kattava ralli lehti tavoittaa jokaisen rallikilpailun seuraajan ja lähipaikkakuntiemme asukkaan. Mediakorttimme löydät sivuiltamme ja jos joku asia askarruttaa, niin toki s-postia vaan tulemaan, toki soittaakin saa.

Muistattehan että myös BR-tytöt ovat myös esillä rallissamme, siis ainakin isukeille jotain silmäniloa kauniiden autojen lisäksi on tarjolla ;). Olemme myös Facebookissa, muista käydä painamassa tuosta ”tykkää”-nappulasta 🙂

Näppäimistön takana,
Pasi Ruotanen

Vastaa