Hienosti sujui BR-rallimme….

Tervakosken Urheiluautoilijat kiittää sitä suurta määrää mahtavaa vapaaehtoisporukkaa, joka mahdollisti rallimme hienon läpiviennin. Sääkin suosi kilpailua niin, että pientä ripottelua saatiin vasta ihan kisan loppuvaiheessa.

Tuloksien suhteen saatiin jo nyt kolme luokkavoittajaakin selville, vaikka jäljellä on vielä yksi osakilpailu. Yleisen luokan voitti pari Tero Salminen LopUA – Pasi Törmä RiiUA ajamalla vakuuttavaan voittoon, kyllä kelpasi suihkutella kuplajuomaa Puuhamaan kisakeskuksessa 🙂 Toinen jo sarjavoiton varmistanut pari oli Senioriluokan Kari Kytölä OrSUA – Markku Laakso LamUA, jotka tässä viidennessä osakilpailussa ottivat luokan 3, sijan, mutta sekin varmisti sarjavoiton. A-junioreiden voiton nappasi Volvollaan pari Jonni Ruottunen LemUA – Mikko Niemelä LemUA, jotka samalla myös varmistivat A-junioreiden sarjavoiton, mutta varsinaisen jymy-yllätyksen järjesti B-junioreiden voittaja, oman seuramme Tuomas Välilä, joka on näköjään päässyt sinuiksi uuden Opel Astransa kanssa. Tuomas täräytti niinkin kovan suorituksen, että sillä tuli koko kilpailun 6. sija kaikki luokat huomioiden!! Pari Tuomas Välilä TerUA – Mikko Kukkonen RiiUA tulee varmasti jatkossakin pistämään kovia tuloksia tulostauluille.