Viime hetkien talkootöitä….

Ei ulkopuoliset usko, kuinka paljon kaikenlaista aikaavievää oheistyötä joutuu tekemään tällaisen rallin rakentelussa. Yhtenä esimerkkinä voisin laittaa vaikkapa noiden rallipakettien kasaamisen. Kolmelle pakettien myyntipisteille pitää laittaa valmiiksi nuo asiat ja se ei todellakaan ollut mikään pikkuhomma!

Kilpailun sihteerin johdolla kasasimme ja pussitimme tänään 2000 kpl paketteja, joissa on sisällä rallin reittikartta ja osanottajaluettelo, rallilehti ja rallitarra. Tuo 10€:n rallipaketin reittikartta toimii pääsylippuna yhdelle henkilölle kaikille erikoiskokeille, yhdelle ek:lle myydään 8€:n vain sillä pikiksellä kelpaavia lippuja.

Nyt on suurin osa tuosta oheistyöstä tehty, sihteeri pääsee rakentamaan kilpailijoiden kisapaperien kasaamista plus niitä jumalattoman monia muita töitä, joita hänelle ja muille johtoryhmän henkilöille vielä tulee. Huomenna menemme kasaamaan Puuhamaahan kisakeskuksen interiööriä, että kisasta tulee sitten nautittava kaikilta osiltaan, ei vähiten järjestelyporukan tarpeisiin. Toivotaan, että tuo ”yläkerran esteri” olisi meille ja ennenkaikkea rallia seuraamaan tuleville suosiollinen ja pitäisi sen yhden paikan suljettuna koko päivän 🙂

Ensimmäinen kilpailija lähtee Puuhamaasta klo 10:01 ja EK1:llä ensimmäinen kilpailija aloittaa kisan klo 10:50. Muistutan siitä, että menkää ajoissa noille erikoiskokeille, että löydätte pysäköintipaikat ja kunnon katselupaikat. Noudattakaa järjestysmiesten ohjeita ja olkaa sillä tavalla mukana tekemässä HYVÄÄ rallia ja rallipäivää.

TERVETULOA BLACK ROCKET RALLIIN 3.9.2016Pakettitalkoot

Vastaa