Tietoa kilpailusta

TerUA:n juhlakilpailu Black Rocket Ralli 2016 on saanut kunnian olla myös osana vanhaa, mutta uudella nimellä tapahtuvaa F-Rallisarjaa.

Nimenmuutoksesta huolimatta tuo sarja on edelleen yksi kovimmista ja suosituimmista kilpasarjoista maassamme. Siirsimme joka toinen vuosi järjestetyn rallimme ajankohtaa vuodella arvostaaksemme TerUA:n 40-vuotista taivalta. Järjestäen hyviä kilpailuja ralleissa ja myös samaan aikaan auttaen muita seuroja järjestelyissä erilaisissa kisoissa, pieni seuramme on omalla työpanoksellaan saavuttanut sen arvostetun aseman, jonka ansiosta olemme saaneet järjestettäväksemme myös tämän 2016 F-Rallisarjan osakilpailun.

TerUA tulee taas panostamaan siihen, että kisasta tulee ennenkaikkea kilpailijoille, mutta myös katselijoille, täyspainoinen rallitapahtuma, jossa reilu kilpailuhenki yhdistyy tosissaan järjestelyporukan työn tuloksiin. Toivottavasti kisamme uudet erikoiskokeet ja uudentyyppinen kisakeskus kohtaavat koko ralliporukan positiivisella tavalla. Toivotamme kaikki ralliharrastajat, kilpailijoina tai yleisönä, mukaan Tervakoskelle. Kisakeskus on varmaan tunnettu monille…. lasten vanhempina paikalla olleina. Kisakeskus kun on tuo Tervakosken Puuhamaa, josta ensimmäinen kilpailija starttaa klo 10:01 lauantaina 3.9.2016