Reittijohtajan terveisiä…

Tiet sulaa, ilmoittautuneita tulee lisää ja Black Rocket Ralli etenee aikataulussaan. Nuorten, Naisten, Historic trophyn ja Rally trophyn kesän avausosakilpailu Janakkalan ympäristössä ajettavana on herättänyt mielenkiintoa myös F-cupin kuljettajien mielissä, koska heti Rocketin jälkeisenä viikonloppuna taistellaan sarjapisteistä Uudenkaupungin maisemissa. Kilpailumme sopiikin näin ollen mainioksi testikilpailuksi heille.

On mielenkiintoista myös nähdä paljonko Rally trophyyn tulee mukaan kilpailijoita koska maaliskuun alussa Itä- sekä Iltarallissa oli yhteensä 43 trophyä sekä v1600 autoa, eli ko. luokka kiinnostaa myös kilpailijoita. Black Rocket Ralli sopii myös harrastajille eli sarjoihin osaaottamattomille nautiskelijoille vallan mainiosti, koska ratamestarimme R. Vuorinen on taas onnistunut valitsemaan loistavat kovapintaiset tiet, jotka tulevat kestämään rallailijoiden rasitukset.

Majoituksesta huolehtii Hotelli Vaakuna Hämeenlinnassa kilpailija ystävälliseen hintaan.

Eipä siis muuta kuin ilmoittautumiskuponkeja sisään ja nautiskelemaan hyvistä teistä Black Rocket Rallissa 14.5.2011, neljän erikoiskokeen ja 47,7 EK kilometrin puitteissa.

Reittijohtaja
Pasi Ruotanen

Vastaa