Reittijohtajan uusimpia terveisiä…

Terveiset BR-Rallin reitiltä, juuri tänään 10.4. Reitti-Team kävi tänään tekemässä viitoitusohjeet EK-järjestäjiä varten. Kovin hitaasti on kevät edennyt, kilpailukeskukseen pääsyyn olisi tarvittu sukset tai jokin lumikenkäpolku, mutta ei syytä huoleen. Kesä kuitenkin tulee, eikä Vappuna ole Sotkalinnassa yleensä lumivalleja ollut. 60-70-luvuilla tanssikausi alkoi juuri Vapunaattona, eikä sinne kumpparit jalassa tarvinnut mennä.

Kilpailun ilmoittautuminen on edennyt vilkkaana, kiitos siitä kilpailijoille. Pulaa taitaa ralleista ja harjoituspaikoista yleisestikin olla. 77 ilmoittautujaa on erinomainen tulos, vaikkakin ilmoittautumisaikaa on vielä kuukausi jäljellä. Alkuperäisessä suunnitelmassa pysytään, kolmeen luokkaan voidaan tarjota mahdollisuus 20 autolle kuhunkin. Nämä uudet rallikonseptit tuovat niitä kaivattuja treenimahdollisuuksia. Täysipainoisen kesärallin tekeminen kun vaan on niin kallista ja riskialtista, ettei siihen pienellä, eikä vähän isommallakaan seuralla ole mahdollisuutta.

BR-Rallin perus-EK, jota käytetään neljästi, on kovapohjainen tie ja kestää suunnitellun rasituksen. Järjestäjä laittaa EK:lle muutamia pyöröpaaleja estämään liian ahneita ajolinjoja. Samoin EK:lla on ainakin yksi shikaani turvallisuussyistä. Odotellaan rauhassa tien kuivumista ja sitten 19.5. ei muuta kuin hanaaaa. -Rauski-

Vastaa