Rallimme EK:t ovat saaneet ne tukijansa….

Black Rocket Rallin erikoiskokeiden ”isännät”

 

Syksyn ensimmäiseen F-Rallisarjan osakilpailuun Black Rocket Ralliin on löytynyt erikoiskokeiden ”nimikko-omistajat” kaikille pätkille!

 

EK1 Fosira

Ek1:n isännöinti kuuluu Forssan Sisärakennus Oy:lle. Yhtiön toimitusjohtaja Petri Söyring käskyttää firmansa lisäksi myös historic-luokassa Opelia. Auton taustahistoriasta löytyy pikku detaljina myös Suomen rallimaailman kummisetä Timo Jouhki ko. auton entisenä omistajana.

Fosira on erikoistunut lähinnä palvelemaan yrityksiä yli 30 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla suorittamalla uudisrakennusten sekä saneerauskohteiden alaslaskettujen kattojen, akustointien ja levyväliseinien asennukset kokonaisurakkana tai työurakkana tilaajan materiaalista.

www.fosira.fi

 

EK2 JW-Huoltopalvelu

Erikoiskoe 2 mennään JW Huoltopalvelun puitteissa. Kyseinen liike on riihimäkeläinen kodinkoneiden ja laitoskoneiden huoltoon, asennukseen ja myyntiin erikoistunut yritys.

JW Huoltopalvelun toinen omistajista on rallimme moninkertainen pääratamestari Matias Weck. Aktiivisena Avenger-ralliauton kuskina on kertynyt silmää myös ratamestarina toimimiseen.

www.jwhuoltopalvelu.fi

 

EK3 Paxteri

Erikoiskoe 3 ajetaan Paxteri Oy:n nimissä. Pasi Ruotanen on firman omistaja ja tämän rallin reittijohtaja sekä jo pitkänlinjan rallimies. Paxteri on hoitanut niin omien kuin muidenkin rallien jälkikorjauksia tiestön suhteen.

Paxterin monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluu teiden kunnossapito, kiinteistöhuolto, puunkaato ja raivaustyöt, traktorikuljetukset, maatalouskoneiden korjaukset ja myös rakennusammattimies on vuokrattavissa Paxterin kautta.

http://www.paxteri.fi/

 

EK4 Sarlin Race Team

Erikoiskokeen nro 4:n otti itselleen Sarlin Race Team. Kallen firma sijaitsee Tervakosken ja Riihimäen puolivälissä Punkalla. 

SRT tuo maahan ja myy kilpa-autoihin tarkoitettuja komponentteja. Osia tuodaan ympäri maailmaa, asiakkaiden tarpeen mukaan. Osien myyntiä täydentää SRT:n oma tuotanto. Oman tuotannon turvin voidaan sovittaa myytävät tuotteet juuri sinun autoosi, esimerkkinä jarrulevyn keskiöt tai jarrusatulan kiinnikkeet. Tuotevalikoimassa on useita omaa tuotantoa olevia komponentteja.

Yrityksenä Sarlin Race Team (SRT) perustettiin vuonna 1985. Tällöin Kalle Sarlinin oma kilpailu-ura rata-autoilun parissa oli alkutaipaleella. Alkuvaiheessa yrityksen toiminta painottui luonnollisesti omaan kilpailutoimintaan. Omaan autoon tarvittiin osia ulkomailta ja matkan varrella niitä tuotiin myös muiden tarpeisiin.

www.sarlinraceteam.fi

 

EK5 Aluetalonmies

Erikoiskoe 5 ja Aluetalonmies. Anssi Koskela ja Aluetalonmies.fi ovat taas kerran mukana, ei niinkään kisaamassa tällä kertaa, mutta yhtenä pikisisäntänä. Anssin omaan meriittiin kuuluu lukuisat kisat ja myös se, että tallissa on Ford Puman harvinainen ralliversio.

Anssin firmasta löytyy Hämeenlinnan ympäristöön kaikki tarvittavat piha- ja taloyhtiöpalvelut!!

http://www.aluetalonmies.fi

 

EK6 Top Testing

EK6 on Top Testing Oy:n isännöimä. Top Testing on Janne Lindbergin eli kokeneen historic-sarjan Golf-kuskin firma, joka myy ja huoltaa mm. autokorjaamojen nostolaitteistoja ja muita autoalan korjaus- ja testilaitteita. Jannen rallipajalla on myös rakennettu jo useita hyvin toimineita kisalaitteita eri luokkiin, parhaat saavutukset nimenomaan tuolla historic-luokissa.

www.toptesting.fi 

 

Jokaiselle näistä pikiksistä on siis löytynyt tuon ”sponsorointirahan” sijoittanut taho, joissa omistaja itse on ollut enemmän tai vähemmän mukana rallin maailmassa ihan kilpailijanakin. Hienoa että ovat myös mukana näissä tukihommissa!!!

TerUA kiittää!!!!

Vastaa