Kyllä ankeat ajat näkyvät myös rallissa….

Black Rockettiin varauduttiin ottamaan mukaan jopa yli 200 paria, mutta Uki-rallin tyyliin osallistujamäärä jäi reiluun sataan. 115 paria siirtyy lähtöviivalle Tervakosken Puuhamaassa viikon päästä lauantaina. Täytyy toivoa, että tässäkin tapauksessa laatu korvaa määrän, ainakin lähtöluetteloa selatessa siltä näyttää.

Jos on kilpailijoilla vaikeaa löytää itselleen noita yhteistyökumppaneita, niin samaan ongelmaan mekin törmäsimme rallilehteä tehdessä, halua olisi, mutta firmojen kassavirrat vähissä. Siitä huolimatta, kyllä kaikki kuitenkin järjestyi 🙂

Tänään kierrellessäni noilla erikoiskokeilla, jouduin toteamaan tuon pitkään jatkuneen sadekauden tehneen pahojaan pätkillä ja vesikoloja oli runsaasti. Tosin, yhdellä pätkällä tuli jo Pasi Ruotanen Hese-lana perässään vastaan ja siitä eteenpäin oli sekin pikis jo aivan loistavassa kunnossa. Onkin melkoisen varma, että niin ennen kisaa, kisan aikana ja ennenkaikkea kisan jälkeen kaikki tiet tulevat olemaan loistokunnossa. Se on tärkeää, että myös jatkossa meillä on mahdollisuus järjestää ralleja Etelä-Hämeen mahtavilla rallipoluilla 🙂

Yksin emme tätäkään rallia pystyisi järjestämään, siksi haluankin jo nyt kiittää seuroja, jotka vastavuoroisuusperiaatteella ovat järjestämässä erikoiskokeitamme. Olemme aktiivisesti itse olleet jelppimässä noita muita seuroja ja nyt saamme heiltä apua. Erikoiskoe 1 hoituu LamUA:n toimesta, EK2:lla hommat hoitaa RiiUA, EK3:lla AAU ja EK4:n järjestää LopUA. Tauon jälkeen kisan ratkaisevat erikoiskokeet hoitavat, EK5 RDT ja EK6 HausUA. TerUA haluaakin jo tässä vaiheessa kiittää näitä yhteistyöseurojamme.

Kaikkinensa, hyvältä näyttää ja toivotamme kaikki, niin kilpailijat kuin heidän huoltoporukkansa ja ennenkaikkea yleisön seuraamaan F-Rallisarjan syksyn ensimmäistä, sarjan 5:ttä osakilpailua Tervakoskelle, kisakeskukseen Puuhamaalle ja noiden erikoiskokeiden varrelle. Vielä muistutus, että rallipakettien myynti tapahtuu Tervakoskella Tervamiilussa, Lopella Lopen Shellillä ja Rengossa ST1:llä. Kisakeskuksessa paketteja EI myydä.

20160804_115522

 

Vastaa