EK4 SarlinRaceTeam/Ferodo Racing

Erikoiskokeen nro 4:n otti Sarlin Race Team. Kallen firma sijaitsee Tervakosken ja Riihimäen puolivälissä Punkalla navigaattoriosoitteessa Maariansillanlenkki 186, Janakkala.

Yrityksenä Sarlin Race Team (SRT) perustettiin vuonna 1985. Tällöin Kalle Sarlinin oma kilpailu-ura rata-autoilun parissa oli alkutaipaleella. Alkuvaiheessa yrityksen toiminta painottui luonnollisesti omaan kilpailutoimintaan. Omaan autoon tarvittiin osia ulkomailta ja matkan varrella niitä tuotiin myös muiden tarpeisiin.

SRT tuo maahan ja myy kilpa-autoihin tarkoitettuja komponentteja. Osia tuodaan ympäri maailmaa, asiakkaiden tarpeen mukaan. Sarlinin myymälästä löytyy hyllyistä erittäin kattava valikoima osia ja tarvikkeita, kuten esim. Ferodon laadukkaat jarrupalat myös siviilikäyttöön. Suurin osa SRT:n tuotteista on tilattavissa myös verkkokaupan kautta ja tilatut tuotteet lähtevät toimitukseen tilausta seuraavana päivänä.

Osien myyntiä täydentää SRT:n oma tuotanto. Oman tuotannon turvin voidaan sovittaa myytävät tuotteet juuri sinun autoosi, esimerkkinä jarrulevyn keskiöt tai jarrusatulan kiinnikkeet. Oman tuotannon mahdollistaa uusinta tekniikkaa olevat koneistuskeskukset. Tuotevalikoimassa on useita omaa tuotantoa olevia komponentteja käsittäen autourheilupuolen osista aivan mihin vaan, jopa vetureihin osia tehdään SRT:llä.

http://sarlinraceteam.fi/

SRT_tekstilogo_300 Ferodo

Ratamestarin vinkki: Ek 4 SarlinRaceTeam/Fedoro on kilpailun lyhyin. Ennen taukoa ajettava lyhyt ja nopea rykäisy, jossa voi vain hävitä kilpailun. Erikoiskokeen vauhdikkaat mutkat tarjoavat monenlaisia katselupaikkoja ja kilpailijoiden suorituksia katsojille.

MMvm_DTM_Ford1
Kuva: Marko Mäkinen

 

Veturin osia :)
Veturin osia 🙂

 

Varastosta löytyy varmasti kaikille...
Varastosta löytyy varmasti kaikille…

Vastaa